Vergelijken

Binnen 5 min de beste matches

Direct vergelijken

De bedrijfsarts in Groningen

Bekend met onze cultuur.

De bedrijfsarts is een unieke arts. Een arts die verstand heeft van werk in combinatie met medische klachten. Een arts die weet welke invloed de omgeving kan hebben op het werk en de inzetbaarheid van medewerkers. 

 

De bedrijfsarts geeft op basis van het totale plaatje advies over mogelijkheden en beperkingen, waardoor werkgevers en werknemers in Groningen in staat zijn om afspraken te maken over werkhervatting. 

 

Het verschil tussen een bedrijfsarts en een arbo arts

Vergelijk bekende arbodienstverleners

 

 

Culturele verschillen

De ene omgeving is de andere niet. En de ene organisatie is de andere niet. Een werkgever in Groningen heeft andere werknemers en een andere cultuur dan een werkgever in Amsterdam of Eindhoven. Juist daarom hebben we bij ArboKompas de locatie meegenomen als selectiecriterium in onze matching. Vind jij het als werkgever in Groningen belangrijk dat een arbodienst en bedrijfsarts begrijpt wat er speelt in jouw organisatie? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een regionale arbodienst. Een eigen bedrijfsarts in Groningen dus. Dichtbij en met korte lijnen. 

 

 

Start met vergelijken

Binnen 5 minuten de beste matches

 


 

  • Vergelijk bekende arbodiensten
  • Onafhankelijk matching systeem
  • Volledig kosteloos. Zonder winstoogmerk.

Naar de vergelijker

Op locatie

 

Met een arbodienst of bedrijfsarts die een locatie in Groningen heeft zijn goede afspraken te maken over het werken op jullie locatie in Groningen. Tijdens een Corona uitbraak is wellicht online werken een veiliger keuze. En er zijn werkgevers die deze manier van werken heel prettig vinden voor de toekomst. Er zijn ook werkgevers die graag willen dat de bedrijfsarts of taakgedelegeerde op locatie komt. Dit kan allemaal worden aangegeven in de selectie. Zo vind je de arbodienst die past bij jouw omgeving en jouw cultuur. 

 

Het werk van de bedrijfsarts

 

Hoewel een bedrijfsarts vaak wordt ingeschakeld tijdens een periode van verzuim, is het heel waardevol om al voordat er sprake is van verzuim naar de bedrijfsarts te gaan. Dit heet een preventief consult of een arbeidsomstandigheden consult. Ook dat kan op jullie eigen werklocatie in Groningen. De bedrijfsarts kan dan meedenken over oplossingen en maatregelen om uitval te voorkomen.

 

Meer taken van de bedrijfsarts

 

Ook als je een Periodiek Medisch Onderzoek wilt laten uitvoeren in Groningen dan kan dit door de bedrijfsarts of arbodienst worden gedaan. En onze arbodiensten kunnen natuurlijk ondersteunen bij de uitvoer van een RI&E. Onze leden in de omgeving Groningen vertellen er graag meer over.

 

 

Blog: De Wet Verbetering Poortwachter

Blog: De RI&E telt voor de rechter

Alles wat je moet weten over

(het kiezen van) een arbodienst

Kies jouw arbodienst

 

Vergelijk bekende arbodiensten en ontvang binnen 5 minuten vrijblijvende offertes. Volledig kosteloos en zonder winstoogmerk.

Naar de vergelijker