Vergelijken

Binnen 5 min de beste matches

Direct vergelijken

Word lid.

Sluit je aan bij de coöperatie ArboKompas en beslis mee!

Bij ArboKompas ben je mede-eigenaar en beslis je mee over hoe ArboKompas zichzelf verder ontwikkelt. ArboKompas zorgt voor goede online vindbaarheid, marketing en digitale matching.

 

  • De matching is volledig digitaal en transparant
  • Geen onnodige kosten en hoge afdrachten 
  • Samenwerken met collega’s op de arbomarkt

Neem contact met ons op

ArboKompas is jouw plek. Voor de markt en door de markt, zonder winstoogmerk.

Als een van de early adapters is GOED trots om lid te zijn van ArboKompas. De enige onafhankelijke partij die vraag en aanbod rondom arbodienstverlening bij elkaar brengt. En dat zonder winstoogmerk. Niet alleen hebben wij mooie leads mogen ontvangen; ook de eerst grote klant hebben we reeds mogen verwelkomen. Naast het commerciële belang is het samenwerken met concullega’s om van ArboKompas een succes te maken een plezierige bijkomstigheid.

 

Berend Moerdijk – Directeur arbodienst GOED

 

Cooperatie ArboKompas. Onafhankelijke vergelijker in een concurrentie gedreven markt.

 

ArboKompas is een initiatief van een aantal professionals op de markt van Arbodienstverlening. Deze professionals zagen dat bestaande initiatieven (te) weinig onafhankelijkheid konden borgen. Ook zijn er initiatieven waarbij aan arbodienstverleners een hoge bijdrage wordt gevraagd om in de selectie opgenomen te worden.

 

Naar mening van ArboKompas is het voor zowel opdrachtgevers als voor arbodienstverleners van belang dat er een goede voorselectie wordt gedaan. Zodat je als arbodienst je energie kunt steken in díe opdrachten die echt bij je passen. Dat is de reden dat wij ArboKompas gestart zijn.

 

Vraag & antwoord over lid worden

Een vraag over onze diensten? Aanmelden als arbodienst? Wij helpen.

Wij denken graag met u mee over vraagstukken binnen uw organisatie.

 

Groeit u hard? Heeft u ingewikkelde vraagstukken met betrekking tot uw bedrijf of personeel? Of wilt u weten wat het voordeel is om u aan te sluiten bij ArboKompas? Neem contact met ons op.

Of stel een vraag per e-mail