Onafhankelijke selectie voor en door de arbomarkt

Werkgevers inzicht geven in wat de arbomarkt te bieden heeft, en welke dienstverleners aansluiten bij de visie en werkwijze van de organisatie. Op een snelle, digitale en onafhankelijke manier. Dat was het doel toen de initiatiefnemers van ArboKompas voor het eerst bij elkaar kwamen.

Initiatief

ArboKompas is een initiatief van een aantal professionals op de markt van Arbodienstverlening. Deze professionals zagen dat bestaande initiatieven (te) weinig onafhankelijkheid konden borgen. Ook zijn er initiatieven waarbij aan arbodienstverleners een hoge bijdrage wordt gevraagd om in de selectie opgenomen te worden.

Naar mening van ArboKompas is het voor zowel jou als opdrachtgever als voor arbodienstverleners van belang dat er een goede voorselectie wordt gedaan. Zodat je je energie kunt steken in die arbodienstverlener die echt bij je past en arbodiensten geen onnodig werk hebben aan klanten die niet aansluiten. Dat is de reden dat wij ArboKompas gestart zijn.

De onafhankelijke en effectieve selectie vind je bij ArboKompas. Een coöperatie met leden, een ledenraad en een onafhankelijk gekozen bestuur. Deze structuur houdt onder andere in dat ArboKompas geen winstoogmerk heeft en staat voor onafhankelijk advies bij de keuze van een arbodienstverlener.

Het resultaat van onze geheel gedigitaliseerde matching is dat je binnen enkele minuten een top 3 van best passende dienstverleners van ons ontvangt. Op deze manier geven we onafhankelijk advies bij de keuze van een arbodienstverlener. En achter dit volledig geautomatiseerde systeem zitten betrokken mensen, waar je altijd terecht kunt als je vragen hebt.

 

De coöperatie

Het bestuur bestaat uit afgevaardigden van 3 arbodienstverleners. Dit zijn Berend Moerdijk, Rolf de Vries en Wim Davelaar. Er zijn verschillende arbodiensten lid van onze coöperatie, elk met hun eigen aanbod en werkwijze. De logo’s van elk van deze arbodienstverleners staan op de homepage.

Het management ligt bij Dianne van der Putte. Zij staat u graag te woord bij vragen.

 

 

Er is veel veranderd in de arbomarkt de afgelopen jaren. Veel werkgevers zien door de bomen het bos niet meer. Ik vind het heel waardevol om met ArboKompas hier helderheid in aan te kunnen brengen!
Dianne van der Putte - Manager ArboKompas

Een shortlist inclusief profiel van de meest passende arbodienstverleners

Dat is wat je van ons ontvangt als je de vragenlijst hebt ingevuld. Daarna is de keuze aan jou. De echte keuze maak je tenslotte in de praktijk, op basis van persoonlijk contact.

Doe de selectie