Vergelijken

Binnen 5 min de beste matches

Direct vergelijken

Dankzij Arbokompas hebben wij onze nieuwe arbodienst gevonden

4 november 2021

Als u op zoek bent naar een goede arbodienstverlener die echt bij u past, is het niet vreemd als u door de bomen het bos niet meer ziet. Want het aanbod is enorm groot en al die arbodiensten lijken hetzelfde te beloven: gezondere medewerkers en minder verzuim. Maar hoe vindt u nu een arbodienst die écht past bij uw visie op verzuim en inzetbaarheid? Arbokompas is opgericht om u hierbij te helpen en de reacties van gebruikers zijn zeer positief: ‘Dankzij Arbokompas hebben wij onze nieuwe arbodienst gevonden.’

Kies jouw arbodienst

Vergelijk bekende arbodiensten en ontvang binnen 5 minuten vrijblijvende offertes. Volledig kosteloos en zonder winstoogmerk.

Naar de vergelijker Hulp of advies nodig?

Voor het geval u Arbokompas nog niet kent: Arbokompas is een onafhankelijk platform dat u kosteloos de weg wijst naar de arbodienst die het beste bij u past. Het werkt als volgt: u geeft middels een vragenlijst aan welke kenmerken het beste passen bij uw visie op verzuim en inzetbaarheid. Ook geeft u aan hoe belangrijk u bepaalde onderwerpen vindt. Dit duurt slechts twee minuten. Vervolgens krijgt u van ons een top-3 van partijen die passen bij uw wensen, waarbij ook wordt aangegeven op welke vlakken deze arbodienstverleners aansluiten. Daarna selecteert u de arbodienst(en) waarvan u een offerte wilt ontvangen.

 

Werkt dit? Ja, het werkt, zo blijkt uit de reacties van gebruikers. De werkgevers die in de afgelopen maanden van Arbokompas gebruikmaakten, zeiden allemaal via Arbokompas een nieuwe arbodienstverlener te hebben gevonden. Ook gaven zij desgevraagd aan dat de genoemde vragenlijst alle kenmerken bevatte die voor hen belangrijk waren. Verder waren zij zeer te spreken over het gebruiksgemak van (de website van) Arbokompas.

 

Wilt u ook een arbodienstverlener die écht bij u past? Bij Arbokompas helpen we u graag. Bezoek www.arbokompas.nl en vind uw nieuwe arbodienst!