Hoe kunnen wij je helpen?

Heb jij na jouw bezoek aan onze website nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen. Grote kans dat jouw vraag én het antwoord erbij staat. Bellen of mailen kan uiteraard ook.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost ArboKompas?

  Voor werkgevers op zoek naar een arbodienstverlener zijn er geen kosten verbonden aan ArboKompas. Het maken van de juiste match is ons doel. Onze leden betalen lidmaatschapskosten, maar geen afdracht over de omzet. Dit kan bij andere selectiesites wel het geval zijn. Deze afdracht wordt uiteindelijk vaak doorberekend in de tarieven die je als klant betaalt.

 • Waarom is ArboKompas een coöperatie?

  ArboKompas is er voor en door arbodienstverleners. Wij vinden een ECHT onafhankelijke selectie van de meest passende partijen heel belangrijk. Dit is een belangrijke reden geweest om voor een coöperatie te kiezen. Alle leden kijken mee en borgen met elkaar een zorgvuldige handelswijze.

 • Is ArboKompas voor alle werkgevers de juiste plek?

  Onze leden richten zich vooral op de grotere werkgevers in Nederland (>100 medewerkers). Mogelijk dat dit in de toekomst uitgebreid wordt naar MKB.

 • Zijn er alleen gecertificeerde arbodiensten aangesloten?

  Wij hebben zowel leden met een arbo certificaat als leden die werken vanuit de Maatwerkregeling. Zoals we ook leden met allerlei verschillende dienstverleningsmodellen hebben. Er is dus voor iedereen een passend aanbod. Kwaliteit is voor ons belangrijk.
  Elke dienstverlener maakt een zeer uitgebreid profiel aan, zodat we een goede selectie kunnen doen. Door het invullen van je selectiewensen en -eisen kun je zelf aangeven naar welk type dienstverlener je op zoek bent en kun je ook kiezen tussen dienstverleners met en zonder arbo certificaat.

 • Wat is er nodig voor de matching?

  Voor de selectie is het goed beeld te hebben van je visie en werkwijze en eventuele voorkeuren zoals taakdelegatie of regionale dienstverlening. De rest wijst zich vanzelf. De resultaten van jouw selectie kun je later nog terugzien.

 • Zijn er ook arbodienstverleners in mijn regio aangesloten?

  ArboKompas heeft zowel landelijk als regionaal werkende leden. Er is dus altijd een match te maken in jouw regio.

 • Is ArboKompas nog in beeld na de selectie?

  Na het invullen van de selectie vragenlijst heb je helder welke partijen bij jouw organisatie kunnen passen en is er de mogelijkheid om direct offertes aan te vragen. Van daaruit kun je zelf contact onderhouden. ArboKompas zal wel elk half jaar evalueren of de samenwerking met de betreffende dienstverlening naar wens gaat. Zo houden we zicht op de kwaliteit van onze leden in de praktijk.

 • En als ik hulp nodig heb?

  Als je hulp nodig hebt bij het invullen van de selectievragenlijst, of vragen hebt over welke werkwijze past bij de ontwikkeling in jouw organisatie, dan staat ArboKompas altijd voor je klaar met advies, zowel telefonisch als per mail.