Start de selectie en vind jouw arbodienstverlener.

Aan de hand van een aantal vragen selecteer je als werkgever in slechts twee minuten tijd zelf de kenmerken die het beste passen bij jouw visie op verzuim en inzetbaarheid. En je geeft aan hoe belangrijk je bepaalde onderwerpen vindt.

Het resultaat: direct een top 3 van partijen die passen bij je wensen, waarbij je inzichtelijk krijgt op welke vlakken de betreffende arbodienstverleners aansluiten.

Wil je meteen van start?

door te klikken op de button hiernaast kun je meteen met jouw vergelijking van start.

arbodiensten vergelijken

Liever eerst weten hoe het werkt?

Onze reis begint bij jouw zoektocht naar een nieuwe arbodienstverlener. Voor de juiste match selecteren we geheel digitaal de dienstverleners die passen bij de behoeften van jouw organisatie.

Je start de selectie met het beantwoorden van een aantal vragen. Dit kost je slechts een minuut of 2. Hiervoor is het goed om beeld te hebben van je visie en gewenste werkwijze en van wat jij belangrijk vindt bij een arbodienst. Zo kun je de selectievragenlijst in een keer afronden. Wij mogen namelijk de vragenlijst vanwege de AVG-wetgeving niet tussentijds voor je opslaan. 

De start van ArboKompas - Onafhankelijk advies bij de keuze van je arbodienstverlener

Aan de hand van de vragenlijst selecteer je als werkgever zelf de kenmerken die het beste passen bij je behoeften en geef je aan hoe belangrijk je bepaalde onderwerpen vindt. Het resultaat van onze matching is dat er een top 3 uit de selectie naar voren komt van arbodienstverleners en op welke vlakken deze aansluiten op jouw wensen.

Ik vind het lastig om erachter te komen welke arbodiensten juist in onze regio werken. Met ArboKompas krijg ik in 1 oogopslag te zien wie sterk zijn in mijn buurt.

Karin

HR manager
 • Illustratie postduik - Kies je arbodienst

  Stap 1: vul de vragenlijst in

  Via de matching module vul je in enkele minuten de vragenlijst in. Hierdoor ontstaat een goed beeld van jouw organisatie, werkwijze, wensen en behoeften op gebied van arbozorg. 

 • Illustratie puzzel - Arbodienst kiezen met ArboKompas

  Stap 2: onafhankelijke matching

  Er vindt een onafhankelijke en geheel gedigitaliseerde matching plaats. Op basis van je profiel wordt een top 3 van arbodienstverleners geselecteerd die passend zijn bij jouw wensen, behoeften en uitdagingen.

 • Illustratie diamant - Arbodienst kiezen met ArboKompas

  Stap 3: offerte op maat aanvragen

  Je selecteert maximaal 3 partijen waar je een offerte van wilt ontvangen. Met 1 druk op de knop ontvangen de arbodienstverleners in kwestie jouw verzoek, zodat zij een offerte op maat kunnen maken.   ArboKompas neemt altijd nog even persoonlijk contact met je op om te evalueren.

Een shortlist inclusief profiel van de meest passende arbodienstverleners

Dat is wat je van ons ontvangt als je de vragenlijst hebt ingevuld. Daarna is de keuze aan jou. De echte keuze maak je tenslotte in de praktijk, op basis van persoonlijk contact.

Direct vergelijken